Termékek visszaküldése az online áruházba

Bizonytalan abban, hogy a megfelelő árut rendelte-e meg?

Nálunk semmit sem kockáztat! 14 napon belül ok megadás nélkül visszaválthatja, illetve kicserélheti a megrendelt árut, és mi visszaküldjük a pénzét.

Legyünk őszinték egymáshoz -- az árunak, amelyet visszaváltani kíván, használatlannak kell lennie, az eredeti, sérülés nélküli csomagolásba vissza kell visszatenni és rajta kell hagyni az összes címkét. Ha az árut nem így küldi vissza, fenntartjuk azt a jogot, hogy az áru árából 20 %-ot levonjunk.

Mi a teendő?

Visszaküldés postai úton

A megvásárolt árut visszaküldheti az alábbi címre. A csomaghoz mellékelje a számla másolatát és a kitöltött „Elállás a szerződéstől“ nevezetű űrlapot, amelyet a Megrendelés megerősítése mellé csatoltuk az e-mailben.

SOFT COTTON s.r.o.
Frydecka 770/291 
719 00 Ostrava

Csehország

Az másik módja annak, hogy a vásárló visszaküldje az árut a webáruháznak, az úgynevezett PACKETA Reklamációs asszisztens szolgáltatás. Hogyan működik?

  1. A vásárló a visszaküldeni kívánt árut megfelelően becsomagolja, és a csomagba behelyezi a webáruház által biztosított visszaküldési űrlapot „Elállás a szerződéstől“
  2. A csomagot elviszi a Packeta Hungary bármely  átvevőhelyére.
  3. Az átvevőhely munkatársának megadja a 8 jegyű visszaküldési azonosító számot  "90838076".
  4. Az átvevőhely munkatársa a kód alapján létrehoz egy címkét, és felragasztja a csomagra.
  5. Futárunk felveszi a csomagot az átvevőhelyen, és visszaszállítja a webáruház részére.

    Az átvevőhelyek listája: https://www.packeta.hu/atvevohelyek

Miután a visszaküldött áru átesik az ellenőrzésen, amely megállapítja, hogy rendben van-e az áru, használatlan-e, illetve meg van-e az összes címke, akkor ha megfelel a feltétételeknek, vagy visszaküldjük a pénzt, vagy kicseréljük az árut -- ezt Ön dönti el.

A teljes összeget visszaküldjük a számlájára 10 munkanapon belül attól a pillanattól, amikor a raktárosaink visszakapják az árut.