10% kedvezmény a MINUSZ10 kóddal | Spórolj még ma      🎁 🎄       Karácsonyi árucsere garancia 2024.01.10-ig

A bambusz törölközők a nagyon jó nedvszívó képességüket a bambusz és a pamut ideális arányának köszönhetik. A 40% bambusz és 60% pamut anyaghasználatnál nehezebben lehet elképzelni luxusabb és prémiumabb anyagot. A 100% bambusz törölközőkkel ellentétben ez az anyag sokkal puhább és kényelmesebb.

A bambusz törölközők nagyon jól ellenállnak a penésznek és baktériumoknak, rendkívül gyorsan száradnak, éppen ezért kifejezetten alkalmasak fürdőszobába és szaunába is.

A bambusz szál vegyi permetek és más káros anyagok használata nélkül, a környezetvédelem figyelembevételével készül. Segítségével úgy kényeztetheti bőrét, hogy egyben védi a környezetet is. Köztudott, hogy a bambusz hipoallergén anyag, amely jól ellenáll a penésznek és a rovaroknak. Ezek a tulajdonságok a gyerekek és az allergiás, illetve az érzékeny bőrű emberek számára lehet határozottan jó választás.

Gyors info Akció -10%
BAMBOO 50 x 100 cm-es törölköző bambuszbólBAMBOO 50 x 100 cm-es törölköző bambuszból

BAMBOO 50 x 100 cm-es törölköző bambuszból

A csillagok száma 5 múlva 5
5 680 Ft 5 110 Ft
Szín Fehér / WhiteBézs / BeigeLila - orgona lila / LilaMenta szín / MintRózsaszín / PinkVaj szín / EcruVilágos kék / Light blueVilágos sárga / Light yellow
A BAMBOO 50 x 100 cm-es törölközők bambusz szálból készülnek. A bambusz szál nedvszívó képessége 4x jobb, mint a pamuté és a puhaságukat…

Recycled Claim Standard