PREMIUM 50 x 100 cm-es törölköző


SOFT COTTON

Kényeztesse magát a PREMIUM törölközők által nyújtott luxus és törődés érzésével! A törölközők 100%-ban fésült prémium pamutból készülnek, amely rendkívül puha és nedvszívó. Több

Termék kódja: 0808TSzállítás és fizetés

6 490 Ft ÁFÁ-val

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

db
SOFT COTTON

Kényeztesse magát a PREMIUM törölközők által nyújtott luxus és törődés érzésével! A törölközők 100%-ban fésült prémium pamutból készülnek, amely rendkívül puha és nedvszívó. Több

Termék kódja: 0808TSzállítás és fizetés

PREMIUM frottír törölköző

Kényeztesse magát a PREMIUM törölközők által nyújtott luxus és törődés érzésével! A törölközők 100%-ban fésült prémium pamutból készülnek, amely rendkívül puha és nedvszívó. Méretük 50 x 100 cm-es, ami ideális mindennapi használatra. Nagy, 600 gr/m2 négyzetméter-tömegük biztosít átlagon felüli nedvszívást és egyben hosszú élettartamot.

E törölközők egyszerű dizájnját úgy tervezték, hogy illeszkedjen bármilyen stílusú fürdőszobához vagy belső térhez. Nem számít, hogy modern, minimalista vagy hagyományos fürdőszobája van, a PREMIUM törölközők mindig jól fognak mutatni.

A PREMIUM frottír törölközők többféle színben kaphatók, beleértve a klasszikus fehéret, az elegáns fekete antracitot, a natúr bézst, a világos bézst, a világosszürkét és a romantikus rózsaszínt is. E színek mindegyike tökéletesen illeszkedik fürdőszobájához vagy ahhoz a helyiséghez, ahol használni kívánja.

Hiszünk abban, hogy a minőség a legfontosabb elem, ezért láttuk el PREMIUM törölközőinket MICROBAN antibakteriális védelemmel. Ez a védelem segít tisztán tartani a törölközőket és megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

A PREMIUM kollekció egy 75 x 160 cm-es fürdőlepedőt is tartalmaz, amely ugyanolyan luxus kivitelű és kiváló minőségű, mint ezek a törölközők.


 10 ok, amiért érdemes a Soft Cotton márkát választani

A törölköző-választás 3 hibája

Milyen anyagú textilt válasszunk?

Paraméterek
Anyag 100%-os fésült prémium minőségű pamut
Súly 600 gr / m²
Méret 50 x 100 cm-es
Többi Antibakteriális védelem MICROBAN
Tulajdonság Akasztó
Minőségi Tanúsítvány MicrobanOEKO-TEX Standard 100Recycled 100TSE
Garancia 2 év + örök élet garancia a színekre
Mosási jelek Maximális hőmérséklet 40°CA terméket nem szabad fehéríteniA terméket nem szabad vegyi anyagokkal tisztítani. Nem szabad használni organikus folt eltávolítókatVasalni lehet maximum 150°C-onA terméket lehet a dobos szárítógép használatával alacsony hőfokon szárítani
Szín Fehér / WhiteBézs / BeigeFekete antracit / Black anthraciteRózsaszín - Rózsa / Pink RoseVilágos bézs / Light beigeVilágosszürke / Light Grey
Gyártó Soft Cotton
Termék értékelése Értékelést és véleményt csak azok a Soft Cotton beregisztrált vásárlók hagyhatnak, akik ezt a terméket megvásárolták.

Recycled Claim Standard