A Soft Cotton márkáról

A SOFT COTTON egy francia cég regisztrált védjegye. Ez a cég már 1986-tól frottír törölközőket és fürdőköpenyekek gyárt a saját gyárában 53 000 m2-es, 1500 fős alkalmazottakal, amely Törökország dél-nyugati részén, az Égei-félszigeten helyezkedik el, ahol az égei prémium pamut is nő. Az égei pamutot a különleges tulajdonságaiért  a hosszú szálak nagyobb felszívó képessége, puhasága, termésetes fényessége és hosszabb tartósága miatt a világ egyik legluxusabb pamutszálaként ismert.

Olyan világ márkák mint Calvin Klein, Kenzo, Ralph Lauen vagy Tommy Hilfiger is itt gyártják a fürdőköppenyeiket.

1986-ban a cég megjelent a világ piacon és egyenesen az exportra orientálódot. Jelenleg  USA-ba, Kanadába, Németországba, Franciaországba, Olaszországba, Nagy Britanniába, Benelux országaiba, Ausztriába, Görögországba, Japánba, Svédországba, Finnországba, Dániába, Norvégiába, Csehországba, Szlovákiába, Romániába, Horvátországba, Szlovéniába, Litvániába és Singapurba is szállítja az áruját és most újonnan Magyarország is a SOFT COTTON kft. hivatalos képviselésével.

A SOFT COTTON termékei az AEGEAN pamutból (az égei pamut az adott kategóriában a legjobbként ismert) összefont fésült fonálból készülnek el. Ezeket a termékeket a legmodernebb, tanusítvánnyal rendelkező Oeko-Tex gépsoron állítják elő, ezért a használatuk egész ideje alatt ugyanolyan színűek és puhák mint az első nap.

Az összes termék ANTIBAKTERIÁLIS (ezt az American Microban Produkt Company tanusítja). A Microban antimikrobionális védelem a baktériumok növekedését és terjeszkedését akadályoza, ezért a termékek tisztábbak és frissebbek.

A SOFT COTTON bemutja a legjobb minőségű termékeket, amelyek a legjobb és a legvonzóbb színű fonalakból készültek, mindezt exkluzív Magyarország közvetlen képviselettel.

Továrna Soft CottonTovárna Soft Cotton_2Továrna Soft Cotton_3Továrna Soft Cotton_4

Az elvárások a törölközőkkel, a fürdőköppenyekkel vagy a fürdőlepedőkkel általában rendkívül nagyok. Nem csak arról van szó, hogy ezeknek a termékeknek jól kell kinézniük, hanem ugyanannyira fontos az is, hogy tapintásra is kellemesek legyenek, mert közvetlenül érintik a bőrünket. Ezért fontos, hogy csak olyan termékeket vásároljunk, amelyek ezeket a feltételeket valóban teljesítik. És a SoftCotton.hu éppen ilyen fürdőköppenyeket, törölközőket valamint fürdőlepedőket kínál Önnek.

A Soft Cotton márka kínálatában a frottír férfi, női és a luxus gyermek fürdőköpenyek is megtalálhatóak. A kínálat bővült a bambusz és a MICRO pamut fürdőköpenyekkel. Az összes fürdőköpeny rendkívül elegáns kinézettel és a tapintásra is kellemes, puha anyaggal büszkélkedik, így ezek szinte bárki számára ideális ajándékok lehetnek. Válasszon a széles szín, valamint a méret skálánkból és lepje meg a szeretteit eredeti és luxus ajándékokkal.

A frotttír törölközők és a fürdőlepedők kínálata szintén kifejezetten széles körü. Az e-shoppunkban a Soft Cotton gyártó termékeit kínáljuk és itt ízlés szerint mindenki megtalálhatja a törölközőjét vagy a fürdőlepedőjét. A luxust kedvelői számára a bambusz törölközőket, illetve fürdőlepedőket kínálunk, amelyeket mindjárt az első pillanattól szeretni fogja. Olyan tulajdonságok mint a minőségi pamut, vonzó árak vagy a luxus kinézet a SoftCotton.hu portálon található törölközőket és fürdőlepedőket koronázák meg

A frottír strandtörölközők is a kínálatunk kihagyhatatlan részét képezik. A nagy méretükből adódán nem csak egyedül, hanem a szeretteivel együtt is fekhet ezeken, miközben a 100 %-os pamut, amelyből előkészítették, kényesztetni fogja az érzékszerveit.

Rendszeresen igénybe veheti az akciós kínálatainkat, amelyek keretében lényeges kedvezményekkel adjuk az egyes luxus fürdőköppenyeket, valamint a frottír törölközőket vagy fürdőlepedőket. Számára érdekes lehet akár ajándék csomagok megvásárlásának a lehetősége. A legjobb minőségű női, férfi vagy gyermek fürdköpenyeket, törölközőket és fürdőlepedőket kizárólag a SoftCotton.hu portálon találhatja meg.

 

Uložit

Uložit